Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

TP-8 mikrofon for telefonopptak

Olympus TP-8 mikrofon for telefonopptak

307902
  • Mikrofon for opptak av telefonsamtaler
  • Spiller inn både telefonens lyd og din egen stemme
  • Mikrofonen kobles til en lydopptaker, siden prater du som vanlig i telefonen på samme øre som øremuslingen
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

TP-8 er en mikrofon for opptak av telefonsamtaler. Sett mikrofonen i mikrofonkontakten på hurtigbufferen/pekeren, og sett derimot øremuslingen i øret ditt. Du snakker så som vanlig i telefonen ved å holde den opp til øret der du har øremuslingen. Mikrofonen fanger opp lyden fra telefonens høyttalere, samt din egen stemme når du prater slik at begge spilles inn samtidig i lydopptakeren.

Mikrofonen passer i et 3.5 mm monouttak.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.