TP-8 mikrofon for telefonopptak

Olympus TP-8 mikrofon for telefonopptak

307902
  • Mikrofon for opptak av telefonsamtaler
  • Spiller inn både telefonens lyd og din egen stemme
  • Mikrofonen kobles til en lydopptaker, siden prater du som vanlig i telefonen på samme øre som øremuslingen
379 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

TP-8 er en mikrofon for opptak av telefonsamtaler. Sett mikrofonen i mikrofonkontakten på hurtigbufferen/pekeren, og sett derimot øremuslingen i øret ditt. Du snakker så som vanlig i telefonen ved å holde den opp til øret der du har øremuslingen. Mikrofonen fanger opp lyden fra telefonens høyttalere, samt din egen stemme når du prater slik at begge spilles inn samtidig i lydopptakeren.

Mikrofonen passer i et 3.5 mm monouttak.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.