Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF

Tamron 18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF

1020885
  • Kompakt og smidig reisezoom
  • Tilsvarer ca 27 - 300mm
  • Innebygd bildestabilisering hjelper til med å få skarpere bilder
2 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
2 933 NOK
18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF
UV-filter L395 SMC 62 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
4 643 NOK

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC
Zoomobjektivet med en brennvidde på 18-200mm er et all-round-objektiv som gjør at du ikke trenger å ta med andre objektiver, da du får alt fra vidvinkel til tele. Dette betyr at du kan fotografere store grupper, familiebilder, portretter, dyr og mye annet.

Tross sitt store zoomomfang veier objektivet bare 400g. Den innebygde bildestabilisatoren (VC) gjør at du kan fotografere med lengre lukkertider når lyset er svakt, uten at du trenger å bekymre deg for kamerarystelser. Den optiske konstruksjonen består av 16 elementer i 14 grupper og har et LD-element (Low Dispersion) for å minimere fargefeilbrytninger. Blenderen med sju sirkulære lameller gir en vakker bokeh.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.