18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF

Tamron 18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF

1020885
  • Kompakt og smidig reisezoom
  • Tilsvarer ca 27 - 300mm
  • Innebygd bildestabilisering hjelper til med å få skarpere bilder
2 429 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
2 597 NOK
18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC til Canon EF
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 62 mm
4 277 NOK

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC
Zoomobjektivet med en brennvidde på 18-200mm er et all-round-objektiv som gjør at du ikke trenger å ta med andre objektiver, da du får alt fra vidvinkel til tele. Dette betyr at du kan fotografere store grupper, familiebilder, portretter, dyr og mye annet.

Tross sitt store zoomomfang veier objektivet bare 400g. Den innebygde bildestabilisatoren (VC) gjør at du kan fotografere med lengre lukkertider når lyset er svakt, uten at du trenger å bekymre deg for kamerarystelser. Den optiske konstruksjonen består av 16 elementer i 14 grupper og har et LD-element (Low Dispersion) for å minimere fargefeilbrytninger. Blenderen med sju sirkulære lameller gir en vakker bokeh.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.