Tamron SP 150-600mm f/5-6,3 Di VC USD G2 til Nikon
Tamron SP 150-600mm f/5-6,3 Di VC USD G2 til Nikon
Tamron SP 150-600mm f/5-6,3 Di VC USD G2 til Nikon
Artikkelnummer: 1028596

Tamron SP 150-600mm f/5-6,3 Di VC USD G2 til Nikon

SP 150-600mm f/5-6,3 Di VC USD G2 til Nikon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Smidig størrelse med god håndtering og finesser
 • Rask autofokus og effektiv bildestabilisering
 • Værtett med coating som motvirker spøkelseseffekter og aberrasjon
14 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron 150-600/5-6,3 Di VC Generation 2


Tamron 150-600/5-6,3 Di VC G2 er en fleksibel telezoom med god nærgrense og bildestabilisator. Passer glimrende til natur- og sportsfotografering med sin raske autofokus og værtetting.

Fordeler

 • Rask autofokus
 • Coating som motvirker ghosting og fargefeilbrytninger
 • Bildestabilisering på 4,5 trinn med tre ulike modus
 • Stativfeste med innebygd arca-swiss-feste
 • Værtettet med Fluorine-linser
 • Zoomlås for alle brennvidder

Populært zoomområde med mye nytt

G2 innebærer et stor løft på et allerede populært zoomområde. Ved hjelp av ulike typer coating øker bildekvaliteten på flere måter. eBAND (Extended Bandwidth & Angular Dependency) er en coating som både reduserer interne reflekser og øker lysgjennomslippet. Sammen med BBAR (Broad Band Anti Reflection) reduseres ghosting og interne refleksjoner til knapt merkbare nivåer. Bruken av tre LD-linser minimerer fargefeil.

Mekanikk på innsiden

Ved hjelp av USD-motor og spesiell programvare i optikken er autofokusen rask og presis, også når du følger et bevegelig motiv mot eller vekk fra kameraet. Stabilisatoren gir inntil 4,5 trinn lenger lukkertider ved håndholdt fotografering og har tre ulike modus. Nærgrensen er kun 2,2m ved 600mm

Mekanikk på utsiden

Med fokus på detaljer er 150-600/5-6,3 G2 utstyrt med både fluorine-linser for å holde vann og smuss vekke, og værtetting. Stativfestet er i magnesium for å holde vekten nede, og har innebygd arca-swiss-feste. Flex Zoom Lock gir deg muligheten til raskt å låse og låse opp zoomringen på hvilken som helst brennvidde.

Garanti - 5 år

For at den utvuidete garantien skal gjelde må objektivet registreres på www.5years.tamron.eu innen to måneder etter kjøpsdato.

Leveres med

 • Avtakbart stativfeste
 • Solblender
 • Framre og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.