Kampanje

35mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE

Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE

1038730
  • Lyssterk og skarp
  • Allsidig bildevinkel
  • Tilsvarer 50mm på et APS-C-kamera
  • Avstandsskala og manuell fokus
  • Kompatibel med Sigma Dock for oppdateringer og innstillinger
7 999 NOK9 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sigma lens cashbackFå 800,- tilbake

Registrer deg og ditt kjøp på https://www.turascandinavia.com/nb/sigma-cashback for å få tilbakebetalingen. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/9. Klikk på "les mer" for å få mer informasjon om kampanjen.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

35mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE
WR Protector Filter 67mm
WR UV Filter 67mm
9 827 NOK11 827 NOK
35mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE
WR CPL Filter 67mm
Filter WR Ceramic Protection 67 mm
10 597 NOK12 597 NOK

Sigma AF 35/1,4 DG HSM

Vidvinkelobjektiv designet for fullformatskameraer, men som også kan brukes med APS-C-sensorer. Det blir da istedet et normalobjektiv. Utstyrt med HSM-motor for rask og stille fokusering, samt SLD- og FLD-glass. Den store blenderen på f/1,4 gjør det ideelt for fotografering i svak belysning, og for bilder med liten dybdeskarphet.

Leveres med:

  • Veske
  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.