Tamron 100-400mm f/5,6-6,3 Di VC USD til Nikon
Artikkelnummer: 1036032

Tamron 100-400mm f/5,6-6,3 Di VC USD til Nikon

100-400mm f/5,6-6,3 Di VC USD til Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • Smidig telezoom til fullformatskameraer
  • Tilsvarer ca 150-600 mm på kameraer med APS-C-sensorer
  • Doble prosessorer bidrar til rask, nøyaktig autofokus og effektiv optisk bildestabilisering
9 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Telezoom med rask autofokus, bildestabilisering og lav vekt

Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD tegner ut fullformat, men veier på tross av sitt brennviddeområde bare drøyt halvparten så mye som Tamron 150-600mm G2, nærmere bestemt 1115 gram. Objektivet har rask autofokus med USD-motor, bildestabilisering (VC) og er også konstruert for å kunne motstå et visst mål av fukt og væte.

Fordeler:

  • Tilpasset for fullformat
  • Tilsvarer150-600 på APS-C
  • Doble prosessorer
  • Innebygd bildestabilisering
  • ED-glas og eBand coating
  • Kompatibel med 1.4x telekonverter och Tap-in console

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Doble prosessorer

Tamron 100-400mm Di VC USD har doble mikroprosessorer som har ansvaret for å gi maksimal prestasjon hos både bildestabiliseringen og autofokus. Den sistenevnte drives av en ultralydmotor (USD, Ultrasonic Silent Drive) som stiller skarpheten raskt og med høy presisjon.

Innebygd bildestabilisering

Innebygd bildestabilisering (VC, Vibration Compensation) gjør det mulig å frihåndsfotografere med objektiver i selv dårligere lysforhold. Når det er så mørkt at bildet krever stativ finnes det er Arca Swiss-kompatibelt stativfeste du kan kjøpe som tilbehør.

ED-glass og eBand coating

Den optiske konstruksjonen inneholder blant annet tre linser av ED-glass som forhindrer oppkomsten av kromatisk aberrasjon (fargebrytningsfeil). Tamrons ytterbehandling eBand-coating reduserer effektivt reflekser og minimerer lysslør, slik at bildene får maksimal kontrast og fargemetning. Frontlinsen er forsatt med fluorine-belegg som støter vekk vanndråper, fett og smuss, og gjør den lett å tørke av og holde ren.

Kompatibel med 1.4x telekonverter og Tap-in console

Trenger du enda mer tele enn 400mm går det an å bruke Tamrons 1.4x telekonverter TC-W14 sammen med objektivet, og brennvidden blir da 140-560mm. Tamron 100-400mm F/5.6-6.3 Di VC USD er også kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console. Det brukes for at man selv skal kunne finjustere objektivets autofokus og bildestabilisering (via en datamaskin), samt utføre firmware-oppdateringer.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.