Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 Di III VC VXD
Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 Di III VC VXD
Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 Di III VC VXD
Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 Di III VC VXD
Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 Di III VC VXD
Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 Di III VC VXD
Artikkelnummer: 1057127

Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 Di III VC VXD

Allsidig og værbestandig superteleobjektiv med stort zoomområde

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lineær VXD autofokusmotor gir rask, nøyaktig og stillegående autofokus
 • Praktisk låsefunksjon for zoomen
 • Allsidig brennvidde for Sony fullformat
17 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 DI III VC VXD er et allsidig ultrateleobjektiv bygget og tilpasset for Sonys fullformatkameraer. Objektivet har samme størrelse som konvensjonelle 100-400 mm telezoomer, men gir et større og mer praktisk zoomområde. Den er perfekt for natur- og sportsfotografering med sin raske autofokus og værforsegling.

Fordeler

 • Lineær VXD autofokusmotor gir rask, nøyaktig og stillegående autofokus
 • Praktisk låsefunksjon for zoomen
 • Zoomringen kan roteres 75°
 • VC bildestabilisering
 • Værtett konstruksjon
 • Allsidig brennvidde for Sony fullformat

Tamron 5-års garanti

Tamron tilbyr nå en utvidet gratis 5-års garanti i Europa når produktet registreres innen to måneder etter kjøp. 5-årsgarantien er en valgfri garanti fra Tamron. For å få den må du registrere objektivet innen to måneder etter kjøpsdato. Kampanjen gjelder inntil videre. Registrer kjøpet ditt og les mer om kampanjebetingelsene her.

Værbestandig og kompakt konstruksjon

Objektivet har en forbedret tekstur og er bemerkelsesverdig kompakt, med en lengde på kun 183,4 mm og en lett vekt på 1155 g. Konstruksjonen er værbestandig som sikrer at objektivet kan brukes selv i hardt vær. Linsen på fronten av objektivet er belagt med et beskyttende Flourine-belegg som avviser både vann og smuss. Belegget gjør det lettere å tørke av linsen og gjør den mindre følsom for smuss, støv, fuktighet og fingeravtrykk.

Avansert optisk design

Med en overlegen optisk konstruksjon bestående av 24 elementer i 18 grupper, 2 XLD, 3 LD og 2 asfæriske linseelementer, tar objektivet bilder av enestående kvalitet uavhengig av brennvidde. Brukeren kan også glede seg over semi-makrofotografering med en nærgrense på 0,25 m og en bildeskala på 1:2 ved 50 mm.

VC bildestabilisering som effektivt kontrollerer risting

Objektivet er utstyrt med Tamrons patenterte VC-bildestabilisering som effektivt kontrollerer ristingene som kan oppstå ved fotografering med lengre brennvidder. Det bidrar også til å redusere uskarpe bilder når du fotograferer uten støtte i dårlig lys eller med lave lukkerhastigheter.

Rask og nøyaktig autofokus

Autofokus er rask og nøyaktig med Tamrons lineære fokusmotor, VXD og avansert autofokus kombinerer hastighet og presisjon, og muliggjør rask og nøyaktig fokus ved alle brennvidder.

Oppdater objektivets programvare enkelt

Objektivets programvare kan oppdateres via den vanntette USB-porten, og objektivet er kompatibelt med Tamrons Lens Utility-programvare, som lar brukeren stille inn funksjoner som fokusbegrensning, AB-fokus og forhåndsinnstilt fokus på objektivet.

Leveres med

 • Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 DI III VC VXD
 • Fremre og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen