Kampanje

SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon

Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon

1040826
 • Lyssterk vidvinkel for fullformatskameraer
 • Doble prosessorer gir effektiv bildestabilisering og autofokus
 • Værtett med antirefleksbehandling, eBand og BBAR-coating
 • Kompatibel med Tamron Tap-in
12 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Tamron kampanjeSpar 10% med rabattkode!

I uke 16 kan du spare 10% på en mengde produkter fra Tamron. For å benytte deg av tilbudet bruk rabattkoden TAMRON10 i kassen. Kampanjen varer t.o.m. 25/4.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
13 163 NOK
SP 15-30mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon
TAP-in konsoll til Nikon
Filterholder 150 til Tamron SP 15-30mm f/2,8 Di
16 193 NOK

Lyssterk, stabilisert vidvinkelzoom for DSLR med fullformat.

SP 15-30mm f/2,8 DI VC USC G2 er oppfølgeren til en allerede populær vidvinkelzoom. Med både høy lysstyrke og stabilisering kan objektivet håndtere situasjoner i lav belysing. Oppgraderingene i G2-versjonen innebærer støtte for Tamron TAP-IN, bedre stabilisering og autofokus takket være doble prosessorer, ny coating og innebygd filterholder for bladfilter (kun Canon).

Objektivet er designet med 18 linseelementer i 13 grupper, hvorav en stor, asfærisk linse i fronten og to mindre asfæriske linser lenger bak for å garantere lav distorsion og høy skarphet ut i kanten. Tre linser er av LD-glass for forhindrer kromatisk aberrasjon. En antirefleksbehandling, AX (anti-reflection eXpand) som sammen med eBand- og BBAR-coating reduserer forekomsten av sidelys. Frontlinsen har et forbedret fluorlag for å letteregjøre rengjøring.

Fordeler:

 • Lyssterk vidvinkel med stabilisering
 • Værtett
 • Doble prosessorer forbedrer AF og VC
 • Høy optisk kvalitet
 • Kompatibel med Tamron TAP-IN
 • 28cm nærgrense
 • Bakre filterholder for bladfilter (kun Canon EF)

Lyssterk vidvinkel med stabilisering

Lyssterke vidvinkelzoomer brukes ved alt fra miljøbilder i kirken, til interiørbilder og landskapsbilder der du trenger tilgang til en bred bildevinkel. Den høye lysstyrken gjør at optikken presterer godt også ved mindre lys, og stabiliseringen kompenserer for opp til 4,5 trinns lukkertider, noe som ytterligere bidrar til god prestasjon i mørket.

Værtett

Vidvinkelobjektiv er populære blant landskapsfotografer, men kan også brukes for å skape kule bilder ved ekstrem- og motorsport. For å klare og levere under så tøffe forhold har objektivet et robust chassis og værtetting, som sammen med fluorittbelegg på frontlinsen bidrar til pålitelighet under tøffe forhold.

Doble prosessorer forbedrer AF og VC

G2-versjonen har doble mikroprosessorer for og effektivisere autofokus og bildestabiliseringen. Autofokusen bruker en ultralydmotor for stille og rask autofokus, og bildestabiliseringen stabiliserer opp til 4,5 lenger lukkertider.

Høy optisk kvalitet

Den optiske konstruksjonen, sammen med antirefleksbehandlingen og de asfæriske linseelementene bidrar til å redusere fargeforskyvelser og levere høy skarphet over hele bildeoverflaten, selv helt ut i kantene, uansett hvilken brennvidde som brukes.

Kompatibel med Tamron TAP-IN

En oppgradering i G2-versjonen er støtte for Tamron TAP-IN consol, som gjør det mulig å tilpasse objektivet etter kameraet ditt. Du kan justere fokuseringen i flere ulike trinn, samt tilpasse hvordan bildestabiliseringen skal fungere.

28cm nærgrense

Nærgrensen på kun 28cm gjør objektivet interessant når du vil fotografere i et litt annerledes perspektiv, med en bred bildevinkel og samtidig komme nærme motivet ditt.

Bakre filterholder for bladfilter (kun Canon EF)

Den bakre filterholderen for bladfilter gjør det mulig å bruke fargefilter eller ND-filter direkte i objektivet uten at du trenger å montere en filterholder på forsiden. Bladfilterholderen finnes kun på versjonen med Canon EF-fatning.

Leveres med:

 • Fremre og bakre objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.