Jobbe hjemmefra

Arbeidsplassen er for mange ikke lenger bundet til en fysisk plass, og du har mulighet for å jobbe fra nesten hvor som helst. Takket være kommunikasjon via plattformer som Skype, YouTube og Teams kan du gjennomføre alle dine møter, kurs eller konferanser fra hjemmet. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape et hjemmekontor for undervisning, møter eller spill – vi har løsningen til en digital arbeidsplass for deg og dine kollegaer.

Ta med deg kontoret hjem

En første del av det å ta med deg arbeidsplassen hjem er å utruste den med de riktige produktene og koble til utstyret ditt. Her gir vi deg tips om datamaskiner, skjermer og tilbehør som gjør hjemmekontoret mer effektivt.

Datamaskiner

Her finner du flere bærbare og stasjonære datamaskiner.

Skjermer

Se vårt store utvalg av bilde- og dataskjermer.

Alt du behøver til skrivebordet

Her finner du flere tilbehør som gjør arbeidet ditt enklere.

Livestream og spill inn med ditt video- eller systemkamera

blog-hemmakontor.jpg

Når du jobber hjemmefra er det viktig å tenke på en enkel måte du kan koble deg opp og delta i ulike møter, konferanser og kurs via en link. For å gjøre det er det innebygde webkameraet i din datamaskin eller et eksternt webkamera en praktisk løsning. Et annet alternativ er at du benytter deg av ditt video- eller systemkamera. Det finnes utstyr som gir deg mulighet til å koble sammen ditt kamera med din datamaskin, for å bruke det som webkamera istedet.

Koble system- eller videokamera til din datamaskin

 

Webkamera vs. Cam link 4K

Få bedre resultater i din livesending

Uansett om det er til møter, fjernutdanning eller streaming på din YouTube-kanal finnes det flere tilbehør som gjør det lettere og forbedrer ditt resultat når du rigger opp utstyret ditt.

Stativer for ulike bruksområder

Et stativ kan du benytte for at kameraet skal havne på rett sted, og det hjelper deg også sette opp annet utstyr som for eksempel tilbehør.

Mikrofon og headset

Den innebygde mikrofonen i din datamaskin eller kamera er ikke altid den beste, og det finnes lite som er mer irriterende enn når det knitrer i mikrofonen eller lyden rundt deg overdøver. Ved å koble til en ekstern mikrofon reduserer du forstyrrende lyd fra omgivelsene dine, noe som gjør at den du prater med hører deg bedre og kommunikasjonen blir enklere.

Lys for videosamtale

En annen viktig del ved livestreamingen din er lyset. Å koble til en LED-belysning ved arbeidsplassen din gjør at du kan plassere deg hvor som helst hjemme, uavhengig av det omgivende lyset. Det finnes LED-paneler som du kan feste direkte på kameraet og andre varianter som du istedet setter på et stativ eller fester på skrivebordet.

Smarttelefon som alternativ

Har du ikke video- eller systemkamera, har du trolig et bedre alternativ til webkameret ditt i lommen – smarttelefonen din. De fleste smarttelefoner er utstyrt med et kamera som har mange ganger bedre kvalitet enn det innebygde webkameraet i datamaskinen. Ved å koble rett tilbehør til smarttelefonen din kan du få et streamingverktøy som fungerer i ditt hjemmekontor.

Her finner du alle våre mobiltelefoner


Johanna Bakos

18.01.2021

Del

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.