Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits A1 Duo kit Air TTL-N

Profoto Blits A1 Duo kit Air TTL-N

1040793
 • Rundt blitshode med magnetfeste for tilbehør
 • Fotografer raskt og smidig med Air TTL og HSS
 • Se hvordan lyset faller med LED-innstillingslyset
 • Stort og tydelig display for enkel håndtering
 • Li-ion batteri som holder opp til 350 blitser
15 900 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Blits A1 Duo kit Air TTL-N
Soft bounce til A1
Batteri til A1
18 765 NOK
Blits A1 Duo kit Air TTL-N
Ezybox Hotshoe Kit 54x54cm
Gel kit til A1
19 899 NOK

Profoto A1 - Kameramontert studioblits Duo kit for Nikon

Dette er kitet for deg som fotograferer på location og trenger en smidig og lett blitsløsning. Profoto A1 er en kompakt og kraftig blits for bruk både på kamera, som on-location studioblits eller i et Profoto B1X/B1/B2/D2-system, takket være en innebygd Air TTL-sender/mottaker. Det runde blitshodet og den smarte magnetholderen for lysformere gir deg full kontroll over lyset, og med den innebygde innstillingslampen kan du se hvordan skyggene oppfører seg før du tar bildet, akkurat som på en vanlig studioblits.

Fordeler:

 • Fleksibel og lett blitsløsning
 • Betydelig billigere å kjøpe i kit
 • Rundt hode med magnetfeste
 • Air TTL og HSS
 • Innstillingslys
 • Li-ion batteri
 • Zoom med manuell kontroll
 • Stort display

Duokit med to stk Profoto A1

Duokitet er designet for å være fleksibelt, lettarbeidelig og billigere, sammenlignet med å kjøpe to separate Profoto A1. I kitet følger det med 2 stk Profoto A1 med batterier, Dome Diffuser, belysningsstativ, vesker samt en lader.

Rundt hode med magnetfeste

Det runde hodet i seg selv gir en større lyskilde enn vanlige speedlights, noe som bidrar til mykere skygger og lysslipp. Rundt hodet sitter en magnetisk holder for de spesielle lysformene som Profoto A1 bruker. Takket være magnetfestet går det svært raskt å bytte lysformene, legge på fargefilter eller hvorfor ikke kombinere både fargefilter og lysformer? Den runde formen i kombinasjon med magnetfestet gjør også at du kan rotere lysformen, og på denne måten kontrollere nøyaktig hvor lyset havner og ikke havner. For enda fler muligheter finnes Profoto Gel Kit til A1, Profoto Grid kit  og Profoto Soft Bounce til A1 som tilbehør.

Air TTL og HSS

Profoto Air A1 er utstyrt med Profotos trådløse Air TTL-teknikk som gir deg mulighet til å bruke din A1 som en Air TTL-sender for Profoto B1X, B1, B2, D2 og andre A1er. Selvfølgelig har A1 støtte for HSS, slik at du skal kunne fotografere med lukkertider ned til 1/8000s og redusert effekt. En knapp på siden veksler mellom TTL og M-modus, slik at du kan stille eksponeringen i TTL-modus for og så bytte over til M-modus for konsekvent lysstyrke.

Innstillingslys

En unik fordel med A1 er det innebygde innstillingslyset, slik at du kan se hvordan skyggene oppfører seg og faller på modellen din før du fotograferer. Innstillingslyset bruker en LED-lampe, og drar lite strøm, genererer ingen varme og tilpasser seg etter hvordan du har zoomet blitshodet. A1 har også en separat rød belysning for å hjelpe kameraets autofokus i mørke miljøer. Den røde belysningen er mildere, mer behagelig for øynene og blender derfor modellen betydelig mindre enn innstillingslyset, spesielt i mørke situasjoner.

Li-ion batteri

For å kunne levere sterke blitser gang på gang er A1 utstyrt med et oppladbart og utbyttbart lithium-ion batteri. Takket være kraften i batteriet får du en oppladningstid på kun 1,2s ved full effekt, og ca 350 blitser på full effekt. Jobber du lenge av gangen er det verdt å ha noen ekstra batterier med i vesken, slik at du raskt kan bytte batteri når du går tom for strøm.

Zoom

Rundt blitshodet sitter det en kontrollring for og manuelt stille inn hvor snever eller vid du ønsker din lyskjegle. Ved å zoome inn hodet og bruke en litt mindre brennvidde kan du skape en spotlight/snoot-effekt i bildene dine, mens en bredere innstilling gir et mykere lys. Ønsker du automatisk zoom kan dette stilles inn i menyen.

Stor display

A1 har et stort display i samme tydelige stil som den nyeste generasjonen blitser fra Profoto. Kontrollene er solid designet, og har du brukt Profoto tidligere vil du kjenner igjen oppsettet. Størrelsen på displayet og kontrollene gjør at du raskt kan stille manuell lysstyrke, gjøre innstillinger og ha kontroll over dine innstillinger, også i høyt tempo og med vanter på.

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.