Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Sony Cybershot DSC-RX10 IV
Artikkelnummer: 1035994

Sony Cybershot DSC-RX10 IV

Superzoomkamera med 1"-sensor og rask autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Brennvidde tilsvarende 24-600mm med 315 fasebaserte autofokuspunkter med utmerket følgende autofokus
 • Svært rask seriebildetagning for sport, action og dyr
 • Justerbar skjerm, RAW-format og værtetting gjør kameraet svært fleksibelt
19 042 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Superzoomkamera med rask autofokus og høyt seriebildeopptak

Sony RX10 IV er et superzoomkamera med hele 24-600mm brennvidde og god lysstyrke gjennom hele zoomområdet. Det store zoomområdet kombinert med 315-punkts fasebasert autofokus gjør RX10 IV til et perfekt kamera for reise-, sport- og naturfotografering.

Fordeler:

 • 315 fasebaserte autofokuspunkter
 • Stort zoomområde
 • God lysstyrke
 • 24 RAW-bilder per sekund
 • 1" Exmor RS sensor
 • Berøringsskjerm, søker og kontroller
 • 4K-video med utfasing
 • Slowmotion video

315 fasebaserte autofokuspunkter

Fasebaserte autofokuspunkter er den typen autofokus som normalt er plassert i systemkameraer og teknologien gir svært gode resultater når det kommer til følgende autofokus i for eksempel sportsfotografering og andre motiver som beveger seg raskt. Ved å utstyre RX10 IV med så mange som 315 fasebaserte autofokuspunkter som dekker omtrent 65 % av bildeområdet, får du god autofokusytelse selv i disse situasjonene.

Stort zoomområde

Med et zoomområde på 24-600 mm kan RX10 IV håndtere både landskaps- og innendørsbilder, men fanger også opp motiver som er virkelig langt unna. På 600 mm kan du fotografere sport, fugler og andre motiver som er på lang avstand.

God lysstyrke

Med en blenderåpning på f/2,4-4 er RX10 IV i stand til å levere klare bilder og selv når det er lite lys, men fremfor alt er det lettere å holde lukkerhastighetene nede for å fryse motivene. Takket være en høy lysstyrke på f/4 ved 600 mm, vil RX10 IV yte veldig bra selv i disse modusene.

24 RAW-bilder per sekund

For å fange raske motiver der du kanskje bare har én sjanse, er det lettere å ha flere bilder å velge mellom. Med 24 RAW-bilder per sekund vil du kunne fange selv de raskeste motivene.

1" Exmor RS sensor

Sony stacked Exmor RS sensor muliggjør ekstremt rask lesing av bildene, noe som gjør det mulig å få en meget rask serieopptak, 4K video, sakte film FullHD video og en velfungerende etterfølgende autofokus.

Berøringsskjerm, søker og kontroller

RX10 IV har en 3,0" vinklet berøringsskjerm med Touch Focus og Touch Pad funksjon for rask håndtering og valg av fokuspunkt. Skjermen er tilpasset for å kunne vise et klart bilde selv i sterkt sollys. En 2,35m piksler XGA OLEG Tru- Søkersøker gir deg god ergonomi og enklere håndtering av kameraet ved bruk av telemodus på 600 mm. Objektivet har 3 kontrollringer for blenderåpning, zoom og fokus bidrar også til ergonomien. Blenderringen kan stilles i klikkfri posisjon for video filmskapere.

4K-video med fasebasert autofokus

Takket være 315 fasebaserte autofokuspunkter på sensoren kan Sony RX10 IV bruke den fine autofokusen selv ved filming. RX10 IV har full pikselavlesning, som gir omtrent 1,7x mer informasjon enn det som kreves for 4k. Ved å skalere ned den oppløsningen opprettholder RX10 IV skarphet og detaljrikdom i 4K-video. XAVC S-kodeken gir deg muligheten til 4K i 24 / 30p i 100mbps eller 120p i FullHD. RX10 IV har også S-Log3 / S-Gamut3, Gamma Display Assist, Proxy Recording, TIME Code / User Bit.

Slowmotion video

Den raske avlesningen fra sensoren gjør det også mulig å filme i sakte film. Opptil 4 sekunder i kvalitetsprioritert filming og opptil 7 sekunder i tidsprioritert filming. Du kan velge mellom 1000, 500 og 250 fps og spille i 24p, 25p eller 50p

Leveres med:

 • Oppladbart batteri NP-FW50
 • AC-adapter AC-UUD12
 • Mikro USB-kabel
 • Skulderstropp
 • Linsedeksel
 • Blitsskodeksel
 • Solblender
 • Øyemusling
 • Manual
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK