Kampanje

Praktisk normalzoom til Sony speilløse fullformatskameraer

Tamron 28-75mm f/2,8 Di III RXD til Sony E

1039478
 • Høy lysstyrke kombinert med lav vekt og smidig størrelse
 • Rask autofokus med støtte for Direct Manual Focus
 • Støtter Sonys populære Eye-af
 • God nærgrense, spesielt i vidvinkelmodus
 • Værtett og smussavvisende coating
7 390 NOK8 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

BLACK WEEK + Tamron cashbackFå 1 000,- tilbake

Kjøp et utvalgt objektiv fra Tamron til Sony E-fatning og få 1 000 kroner tilbake. Denne cashbacken kan kombineres med andre tilbud. Gjelder ved kjøp i perioden 1/10 - 31/12.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

28-75mm f/2,8 Di III RXD til Sony E
Regntrekk Small DSLR (24-70/2.8)
Variabelt ND-filter NDX 2-400 67MM (1-8 trinn)
9 434 NOK11 034 NOK
28-75mm f/2,8 Di III RXD til Sony E
Variabelt ND-filter NDX 32-1000 67mm (5-10 trinn)
Fremre objektivdeksel Snap-On 67 mm
8 944 NOK10 544 NOK

Praktisk normalzoom til Sonys speilløse fullformatskameraer

Tamron 28-75mm f/2.8 DI III RXD er en værbestandig og relativt lett normalzoom med høy lysstyrke på f/2.8. En RXD-motor gir rask autofokus og støtte for Sonys Direct Manual Focus-funksjon. Nærgrensen er bare 19 cm i vidvinkelmodus, noe som gir mulighet for bilder med interessante perspektiver

Fordeler:

 • Høy lysstyrke
 • Hurtig autofokus
 • Lav vekt
 • God nærtgrense
 • Støtte for Øye-AF og DMF
 • Værbestandig og smussavvisende belegg

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken kombinert med den innebygde bildestabiliseringen som finnes i mange av Sonys kamerahus gjør det mulig å skyte når lyset er lavt. Lysstyrken bidrar også til å gi kortere dybdeskarphet når det gjelder for eksempel portretter eller lifestylebilder.

Rask Autofokus

Objektivet bruker en «Rapid extra-silent stepping drive» autofokusmotor for rask, stillegående og presis autfokus. En steppermotor fungerer godt til videofilming siden motoren gir en myk fokusinnstilling og avgir ekstremt lite lyd. Objektivet støtter også Sonys direkte manuelle fokus.

Lav vekt

Objektivet veier bare 550g og er 117 mm lang, noe som gjør det til et av de minste normalzoomene med en lysstyrke på f/2.8 til Sonys speilløse systemkameraer. Dette gjør objektivet ideell for reise og de som ønsker et kompakt objektiv, men som ikke mister zoom og lysstyrke.

God nærgrense

Nærgrensen er bare 19 cm i vidvinkelmodus som er svært kort for å være en normalzoom til et fullformatskamera. Dette gjør at du kan ta bilder med interessante perspektiver med motiver plassert nær frontlinsen mens du får med mye av omgivelsene.

Støtte for Øye-AF og DMF

Takket være at objektivet er designet for Sony A7/A9-serien, støtter det Sonys populære Eye AF- og Direct Manual Focus-systemer.

Værbestandig og smussavvisende belegg

Objektivet har tetninger for å beskytte mot fuktighet og støv samt et smussavvisende belegg på frontlinsen.

Leveres med:

 • Front- og bakdeksel
 • Solblender
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.