Fujinon XF 23mm f/1.4 R

Fujifilm Fujinon XF 23mm f/1.4 R

1006749
  • Fast, skarpt lyssterkt objektiv tilsvarende 35mm
  • Brennvidden kan gi liten dybdeskarphet, samtidig som den får med mye omgivelser
  • Rask autofokus, blenderring og manuell AF-omkobler med avstandsskala
8 977 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Fujinon XF 23mm f/1.4 R
UV-Filter 62mm PD WMC
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
10 675 NOK
Fujinon XF 23mm f/1.4 R
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
Solblender LH-XF23mm metall
9 751 NOK

Med en brennvidde tilsvarende 35mm på fullformat er dette objektivet utrolig anvendelig, det vil levere fantastiske resultater ved alt fra dokumentar- og gatefotografering til portrett og dagligdags bruk

  • Brennvidde tilsvarende 35mm på fullformat
  • Eksepsjonelt god optikk
  • Meget lyssterkt med blender f/1,4
  • Kløtsj for raskt å skifte mellom AF og MF

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R
Med en brennvidde tilsvarende 35mm og en maksimal blenderåpning på f/1,4 passer dette objektivet til en lang rekke miljøer og fotosituasjoner. Objektivet er designet for å få høyest mulig bildekvalitet ut av Fujifilms X-Trans CMOS og gir fantastisk bakgrunnsuskarphet og nydelig resultat, også ved fotografering i svakt lys.

Objektivets interne fokussystem gir en rask autofokus, og du kan skifte til manuell fokus ved å trekke fokusringen mot deg. Da ser du også en skal for fokusavstand og dybdeskarphet.

XF-serien er Fujifilms toppklasse av objektiver, og tilbyr usedvanlig høy kvalitet på både optikk og konstruksjon. Disse objektivene alene er grunn nok til at mange velger Fujifilm X-systemet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.