ATEM 2 M/E Advanced Panel

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Advanced Panel

1048927
  • Ny design for bedre bærbarhet
  • Fungerer med alle ATEM Switcher og ATEM Mini
  • Lagre opptil ti brukerprofiler
74 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

ATEM 2 M/E et kontrollpanel for Blackmagic Designs videomiksere. Kontrollpanelet har knapper for enkelt å endre bildekilden samt T-bars for å gjøre jevne overganger. Statusdisplayet lar deg overvåke mikseren og gjør det enkelt å justere innstillingene.

Fordeler

  • Ny utforming for høyere portabilitet
  • Fell den inn i bordet eller la den stå direkte på bordet
  • Lagre opptil ti brukerprofiler
  • Fungerer med alle ATEM Switcher og ATEM Mini
  • Fire Ethernet-porter for rask tilkobling

2 M E-modellen har 2 M/E-rader med 20 inngangsknapper og 2 uavhengige LCD-skjermer for systemkontroll for hver rad. I tillegg kan hver rad kontrollere opptil 4 M/E-er i større mikser. Både linjene og alle inndataknappene har LCD-skjermer for tilpasset merking. Hver linje inneholder også en uavhengig utvalgt buss!

Velg kilder, kontroller og miks overganger med forskjellige stiler, eller hvorfor ikke forhåndsprogrammere de, DVE-overganger med fantastiske videoeffekter, og hvorfor ikke skape den perfekte bakgrunnen med presisjonskontroll over chromakey innstillinger.

Miksertilkobling

Kontrollpanel kobles til bildemikseren via nettverkskabel, slik at kontrollpanelet og bildemikseren ikke trenger å plasseres tett sammen. Kontrollpanelet har også muligheten til å sløyfe nettverkssignalet til for eksempel en datamaskin eller et ATEM Camera Control Panel.

Øverst på ATEM 2 M/E er det en skjerm som viser hvilket kamera som er aktivt. På hvert skjermbilde over- og under er det fire knapper og fire brytere som lar deg justere innstillingene for det kameraet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.