The Power of Light

The Power of Light

Finn riktig belysning

for dine behov

LED Panel Kit

LED Studio Kit

LED Studio Kit

LED Ring Light

LED Tubes

Tilbehør til belysning

Brukervennlige pakker med LED-paneler

Til alle våre pakker med LED-paneler

LED-paneler er praktiske å ta med seg og har justerbar fargetemperatur. Du kan også velge batteridrift som tilvalg på flere av modellene. Vi har flere pakker med ett eller flere LED-paneler – alltid med pakkepris.

Studiolyspakker med softboxer

Til alle våre LED-lyspakker

I våre rimelige pakker med LED-studiolamper og softboxer får du et mykt lys til innholdet ditt. LED-studiolampene har fast fargetemperatur som gir høyere effekt enn lamper med variabel fargetemperatur. Pakkene kan kjøpes med en eller to lamper.

Bærbare og lyssterke LED-lamper

Til alle våre LED-lamper

Sett lys på innholdet ditt med små og bærbare LED-lys som er enkle å bruke. De har et innebygd oppladbart batteri og kan monteres på et kamera, i en mobiltelefonholder eller plasseres på flate underlag. Vi har LED-lamper med både hvitt lys og farget lys (RGB).

Lag innhold med Ring Lights

Til alle våre Ring Lights

Med et Ring Light kan du fotografere og filme gjennom lampen for å få fint lys rett forfra. Våre anbefalte Ring Lights inkluderer en holder til mobiltelefonen din.

Stilige effekter med LED Tubes

Til alle våre LED Tubes

LED Tubes (LED-lysrør) gir deg muligheten til å bruke vanlig eller farget lys. LED Tubes er perfekte for bruk både ute og på bilder. LED Tubes kan kjøpes løst eller i pakker.

Tilbehør til belysning

Til alle våre lysstativer, batterier og strømforsyninger

Vi har et stort utvalg av batterier, lysstativer, vesker og tilbehør til lysutstyret ditt.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.