Tamron SP 70-200mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon
Tamron SP 70-200mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon
Artikkelnummer: 1032259

Tamron SP 70-200mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon

SP 70-200mm f/2,8 Di VC USD G2 til Nikon

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Kraftig prosessor gir rask autofokus og effektiv bildestabilisering
 • Værtett med metallchassis og beholder samme størrelse uansett brennvidde
 • Stativfot med Arca Swiss-standard
15 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tamron SP 70-200mm f/2,8 DI VC USD G2 til Nikon

En "70-200'" er et viktig objektiv for mange profesjonelle fotografer og entusiaster med høye krav. Det passer seg for portretter, noe sport, landskap og mye mer der du vil ha kort dybdeskarphet, høy klarhet og et strammere utstnitt. SP Generation 2 av Tamrons 70-200mm f/2.8 er oppdatert med raskere autofokus enn sin forgjenger, med værtetning og stativfeste med Arca Swiss-feste.

Fordeler:

 • Rask autofokus
 • Værtett
 • Metallchassi
 • Bildestabilisering med 3 moduser
 • Stativfeste med Arca swiss-fatning
 • Kompatibel med Tamroms 1,4x og 2x telekonverter.


Tamron har i G2 (Generation 2)-modellen trimmet opp autofokusen i forhold til på tidligere modeller. Med hjelp av flere kraftfulle mikroprosessorer og bedre fokusalgoritmer sammen med en pen bakgrunnsuskarphet henvender Tamson SP 70-200 f/2.8 DI VC USD G2 seg til profesjonelle og krevende brukere.

Optikken er værbestandig for å tåle tøffe forhold, og chassiset er laget av metall. Stativfoten er utstyrt med Arca-Swiss-fatning for å kunne monteres direkte på populære kuleledd. Selvfølgelig har stativfoten en 1/4" gjenge på undersiden for montering av standard kameraplate.

Bildestabiliseringen har tre ulike moduser. I tillegg til standard finnes også panorering, som bare stabiliserer i vertikal retning, samt en modus som kun stabiliserer når bildet tas. Den siste modusen sparer batteri, og kan gjøre det lettere å følge et motiv i veldig raske situasjoner.

Objektivet består av 23 linselementer i 17 grupper. Antirefleksbehandlingen er oppdatert fra den forrige versjonen. og frontlinsen har flourbehandling som beskytter mot smuss og fett. 70-200mm f/2,8 G2 fungerer med Tamrons 2X TC-X20 og1,4x TC-X14 samt Tamrons TAP-in konsoll for softwareoppdatering og justeringer.

Leveres med:

 • Solblender
 • Stativfeste
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Transportveske

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.