Kampanje

FE 70-200mm f/4 G OSS

Sony FE 70-200mm f/4 G OSS

1008336
 • Lett, smidig og skarp telezoom til Sonys speilløse fullformatskameraer
 • Rask autofokus, værtett, bildestabilisert og med konstant blender på f/4
 • Passer til portrett., sport og naturfoto der du vil bære lett
17 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sony Winter CashbackSpar 1 100,-

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper produkter fra Sony! Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Bestillingsvare

Verdipakke

FE 70-200mm f/4 G OSS
Regntrekk Medium DSLR (70-200/2.8)
Veske Skin 75 Pop Down V3.0 svart
19 088 NOK
FE 70-200mm f/4 G OSS
WR CPL Filter 72mm
Veske Lens Changer 75 Pop Down V3.0 svart/grå
19 958 NOK

Kompakt, solid og fleksibel telezoom for mange situasjoner

70-200 mm er en brennvidde som kan brukes til mye. Den passer utmerket til portrett med en god arbeidsavstand til modellen, og gir en god bakgrunnsuskarphet. Det kan utmerket godt brukes i studio, da du kan zoome inn og ut for å få variert utsnitt og avstand. Optikken kan også gjerne brukes til landskapsfotografering for å isolere detaljer på litt avstand.

Fordeler:

 • Fleksibel brennvidde
 • Høy skarphet over hele bildet
 • Konstant lysstyrke
 • Lett og smidig
 • Bildestabilisering
 • Intern zoom og fokus
 • Værtett
 • Passer både fullformat og APS-C
 • Leveres med stativfeste

Høy skarphet over hele bildeflaten

Optikken er bygget med fokus på bildekvalitet, og gjengir svært høy skarphet over hele bildeoverflaten på samtlige brennvidder. Teknikker som Advanced Aspherical elements, to Super ED-glass og Nano AR-coating minimerer refleksjoner, gir høy kontrast og høy oppløsning.

Konstant lysstyrke

Den konstante lysstyrken passer perfekt for deg som jobber i studio og vil beholde en konstant eksponering uansett brennvidden, og også dersom du fotograferer action og raskt vil zoome inn og ut mellom ulike bilder uten å forandre eksponering eller lukkertider. Blenderen er 9-bladig for å gi en fin bakgrunnsuskarphet.

Lett og smidig

70-200mm f/4 G OSS veier omtrent halvparten av 70-200mm f/2,8 GM OSS. Dette gjør objektivet til et godt balansert verktøy for deg som ønsker stabilitet men ikke vil miste bilde- eller byggkvalitet. Det er ikke et problem å håndholde objektivet selv over lenger perioder.

Bildestabilisering

Optikken har innebygd bildestabilisering med to ulike moduser. Stabiliseringen reduserer bevegelsesuskarpheten og gjør det mye lettere å bruke objektivet på de større brennviddene.

Intern zoom og fokus

Konstruksjonen er med intern zoom og fokus, noe som innebærer at objektivet ikke endrer størrelse. Dette bidrar til å minimere at støv og fukt kommer inn i objektivet. Bruker du objektivet på et stativ beholder du samme vektsentrum, samt at eventuelle filtere ikke roterer.

Værtett

Optikken tåler håndtering utendørs i tøffere situasjoner takket være tetninger for både støv og fukt.

Passer både fullformat og APS-C

Selv om det er designet for Sonys fullformatskameraer i A7- og A9-serien passer objektivet også utmerket på Sonys kameraer med APS-C sensor. Da tilsvarer det et 105-300mm objektiv, noe som gjør det til et utmerket action- og sportsobjektiv.

Leveres med stativfeste

Optikken leveres med stativfeste. Ved å montere objektivet på stativfestet får du en betydelig bedre balanse enn om stativet monteres direkte på kameraet. Stativfestet gir deg også muligheten til å rotere objektivet mellom stënde og liggende modus, også når det sitter montert på stativet.

Leveres med:

 • Solblender ALC-SH133 (rund form, bajonettype)
 • Fremre linsedeksel
 • Bakre linsedeksel
 • Veske
 • Stativfeste

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.