PO-133 Street Fighter

Teenage Engineering PO-133 Street Fighter

1049813
 • Mikrosampler med 40 sekunder ekstra minne og innebygd mikrofon
 • Lydsamlinger fra det klassiske spillet Street Fighter
 • Liten, ultrabærbar musikkenhet med lyd i studiokvalitet
 • Lag musikk mens du er på farten
 • Rimelig og kompatibel med annet musikkutstyr
1 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Uendelige lydmuligheter – Rett i lommen

Pocket Operator fra Teenage Engineering er en liten og bærbar synth med lyd i studiokvalitet. Her får du muligheten til å lage musikk uansett hvor du er, og samtidig få en kontrollenhet som er kompatibel med annet musikkutstyr. Det er flere modeller å velge mellom, hver enhet har sine egne, unike funksjoner og lydløkker. De er alle kompatible med hverandre – bruk individuelt eller start ditt eget lommeband!

PO-133 Street Fighter

PO-133 er en mikrosampler med 40 sekunder minne med innebygd opptaksmikrofon og line-in for å lage dine egne samples. PO-133 har et Street Fighter-tema og kommer med samples basert på den klassiske spillserien. Pocket Operators er små, ultrabærbare musikkenheter med lyd i studiokvalitet og fleksibilitet til å lage musikk mens du er på farten. De er svært rimelige og kompatible med en stor mengde andre musikkenheter på markedet.

Fordeler

 • Mikrosampler med 40 sekunder ekstra minne og innebygd mikrofon
 • Lydsamlinger fra det klassiske spillet Street Fighter
 • Liten, ultrabærbar musikkenhet med lyd i studiokvalitet
 • Lag musikk mens du er på farten
 • Rimelig og kompatibel med annet musikkutstyr

Koble til hodetelefoner eller lydsystem

Skap lyd fra Pocket Operatoren direkte via den innebygde høyttaleren eller koble den til hodetelefonene for å høre musikken i detalj. Hvis du vil pare den med høyttalersystemet eller lydsystemet i klubben, er det like bra.

Når design oppfyller kvalitet

En Pocket Operator er bygd på et kretskort kombinert med flere komponenter av høy kvalitet. Komponentene plasseres under en LCD-skjerm for beskyttelse, og samtidig fungerer skjermen som en høyttalerboks. Tanken bak enheten er at den skal være kompakt og holdbar i sin design.

Leveres med

 • PO-133 Street Fighter
 • Brukerveiledning
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.