Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

BCN-1 Batterilader

Olympus BCN-1 Batterilader

321017
599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

BCN-1 Batterilader
BLN-1 Batteri
Relay Camera Coupler Olympus BLN-1
1 997 NOK
BCN-1er lithium ion batterieladeren som er dedikert for BLN-1. Ladetid er ca 180 min. Kompatibel med internasjonel strømforsyning 100~240V AC. Høydepunkter: -Dedikert lithium-ion batterilader for BLN-1 batteri -Kompatibel med internasjonal strømforsyning 100-240V AC. -Lader BLN-1 batteri på ca 180 minutter (under normal temperatur)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.